Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžové koule s mletým masem a kysaným zelím

Autor receptu: Daninka (54 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso připravíme jako na klasickou sekanou: smícháme s vejci, kořením a cibulkou, kterou jsme na sádle osmažili dosklovata. Potom maso promícháme s uvařenou rýží. Z tohoto „těsta“ tvoříme koule, které obalíme v kysaném zelí a klademe do sádlem vymazaného a zelím pokladeného pekáče (já peču v remosce). Jakmile máme pekáč plný, podlijeme koule vlažnou vodou a pečeme cca 1 až 1,5 hod. Dobrou chuť :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!