Tresčí játra
10
1
2
Vychladlou orestovanou cibuli, 3 vejce, 1/2 hrnku hladké mouky, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky římského kmínu, špetku pepře, nasekaný kopr, 2 lžíce olivového oleje a 1 hrnek vody rozmixujeme na hladkou směs. Těstíčko necháme chvíli odpočinout a pak z něj smažíme palačinky. Náplň: 1 sáček rýže uvaříme do měkka s kapkou olivového oleje. Až trochu zchladne, přimícháme do ní hrnek zeleného hrášku (já použila ten v plechovce). Dva stroužky česneku smícháme s 1 hrnkem bílého jogurtu a přimícháme k rýži. Ještě dle chuti osolíme a opepříme. Touto směsí plníme palačinky. Uvidíte, že na tuto chuť nezapomenete, ne jako na jeden z mnoha obyčejných receptů.