Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžové suflé s hruškami

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jednou lžící másla vymažte mísu o průměru 25cm a vysypte ji strouhankou. Rýži vařte 10 minut s mlékem a zbylým máslem. Poté ji nechte zchladnout. Žloutky našlehejte s moučkovým cukrem, bílky ušlehejte dotuha s krupicovým cukrem. Pak obojí vmíchejte k rýži. Polovinu hmoty nalijte do mísy, poklaďte hruškami a završte zbylou rýžovou směsí. Pečte 25-30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |9. května 2013
rýže po sladku, vzpomínka na školu :) Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
super Odpovědět
maka |6. května 2013
mnam Odpovědět
water |6. května 2013
zkusim Odpovědět
Sefa |6. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!