Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžový dezert z Francie

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži s mlékem, špetkou soli a vanilkou vaříme na slabém ohni asi 40 min. Želatinu rozpustíme ve studené vodě, přecedíme a smícháme s cukrem a žloutky a nalijeme na rýži. Přidáme pokrájené kandizované ovoce a trochu našlehanou smetanu. Vše promícháme, nalijeme do formy vypláchnuté studenou vodou a dáme vychladit. Pak vyklopíme a ozdobíme šlehačkou a kousky ovoce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

E- |19. července 2013
dobrota Odpovědět
H-D |19. července 2013
asi dobré Odpovědět
Lucie10 |18. července 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!