Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžový nákyp s kuřecími drůbky

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rýži přebereme a uvaříme ve vývaru asi 30 minut.Drůbky mezitím nasekáme, pak k vychladlé rýžové kaši přidáme máslo utřené se žloutky a nasekané drůbky.Směs okořeníme, osolíme a promícháme.Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.Hmotu dáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané pečící mísy.Pečeme 25 až 30 minut. Hotový pokrm zasypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!