Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžový pudink s broskvemi a pistáciemi

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži propláchneme a scedíme. Na másle zpěníme koření a med, pak přidáme rýži, mléko a smetanu. Procmíháme a pomalým varem necháme rýži vsáknout tekutinu a změknout. Připravíme si zapékací misky a vymažeme je máslem. Střídavě do nich dáváme rýži, kousky broskví a vše zasypáváme vanilkovým cukrem a drcenými pistáciemi. Misky vložíme na několik minut do trouby vyhřáté asi na 200°C. Rozpečený pudink zalijeme smetanou a necháme v troubě vsáknout. Vyndaváme teprve, až zrůžoví okraje. Hotové polijeme ovocným sirupem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!