Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžový salát s pohankovými lístky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Slunečnicová semínka přes noc namočíme do vody (pokud máme čas, můžeme nechat ještě 1-2 dny klíčit a to bez vody, jen je občas propláchneme v sítku pod tekoucí vodou). Rýži dáme vařit do dvojnásobného množství vody se špetkou soli. Do hotové teplé rýže vmícháme olej. A do vlažné rýže pak ostatní suroviny s tím, že ředkvičky pokrájíme na kolečka a natě můžeme natrhat na menší kousky. Podáváme posypané slunečnicovým semínkem. Poznámka: Ve velmi teplých letních dnech pokapeme jídlo citronovou šťávou a vmícháme púár lístků najemno pokrájené máty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renda9 |13. září 2013
dobrota Odpovědět
Amélie|21. září 2013
pohankové lístky nezmám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!