Staňte se našimi fanoušky na:

Sabayone z moravského sektu

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr svaříme s vodou v poměru 1:1. Přidáme 100 ml sektu a žloutky a vyšleháme na vodní lázni do pěny. Želatinu necháme nabobtnat ve vodě. Zbytek sektu osladíme a svaříme. Přidáme citronovou šťávu a želatinu a necháme ztuhnout. Sebayone dáme na talíř, kolem dokola rozložíme přepůlené hrozny a rozinky, nakrájené vinné želé, rozdrobíme sušenky a posypeme strouhanou čokoládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |28. července 2015
Sabayone je pěna .. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!