Staňte se našimi fanoušky na:

Sádlo z domácí pekárny

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
38× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 600 g hřbetního sádla (syrového)

Pracovní postup:

Syrové hřbetní sádlo nakrájíme na menší kousky. Vložíme do domácí pekárny a spustíme program marmeláda. Po ukončení programu spustíme tento program ještě jednou. Nakonec vybereme škvarky a osolíme je. Buď škvarky zalijeme sádlem nebo je necháme samotné (dlouho nevydrží, protože rychle zmizí), sádlo dáme do skleničky ztuhnout a můžeme použít třeba na smažení. V pekárně je to sice pomalejší než v hrnci na plotně, ale zato naprosto bezpracné, žádné míchání, ani hlídání není třeba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

snilek21 |6. května 2013
tak to by mě nenapadlo, sádlo z pekárny :-))) Odpovědět
Vlasta78 |5. května 2013
super Odpovědět
eviti |5. května 2013
sádlo jsem nezkoušela - díky za tip Odpovědět
oloušek |5. května 2013
tak to je mazec :-D to vyzkouším Odpovědět
water |5. května 2013
zajímavé:-) Odpovědět
zajdixs |4. května 2013
Tohle snad manžela donutí ke koupi pekárny :) Odpovědět
aťka |2. března 2013
"bezpraceně" vyškvařené sádlo- znám - dělávám. Odpovědět
Zorushka |2. března 2013
Vyzkouším :-) Odpovědět
Yvajs |28. února 2013
skusím,já dělávám v mikrovlnce Odpovědět
alena.koperdakova|31. srpna 2013
Tak dnes jsem vyzkoušela - sádlo i škvarky vynikající! A hlavně bez vartování u sporáku a neustálého míchání. Díky za recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!