Staňte se našimi fanoušky na:

Šafránové rizoto

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme, pokrájíme a zesklovatíme na másle a oleji. Přidáme rýži a necháme všechna zrnka obalit tukem. Rýži zalijeme trochou vývaru ze zeleninového bujónu, ve kterém jsme vyluhovali šafrán. Jakmile rýže tekutinu vsákne, přilijeme další část vývaru. Celkem vaříme na mírném ohni asi 20 min., opepříme, přidáme polovinu parmazánu a zbylé máslo. Posypeme zbylým parmazánem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |1. června 2013
Možná vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!