Staňte se našimi fanoušky na:

Šalamounův moučník

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo, vodu, kakao a cukr svaříme při středním výkonu po dobu 2 minut. Hmotu rozdělíme na 2 poloviny. Do jedné přidáme mouku, vejce a kypřící prášek. Dáme do vymaštěné formy vysypané hrubou moukou a pečeme asi 5 minut při maximálním výkonu. Na horký koláč nalijeme druhou polovinu hmoty do které jsme přimíchali rum. Posypeme kokosem a necháme 10 minut odstát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |7. září 2013
uloženo, vypadá to dobře! :) Odpovědět
jobovab |9. července 2013
dobré Odpovědět
wieruska |8. července 2013
znám a dělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!