Jarní zelný salát
20
11
13
Listové těsto vyválíme a přeneseme na plech vystlaný pečícím papírem. Na plechu ho nakrájíme na kostičky velikosti krutonů. Pečeme 10-15 minut na 200 °C. Kůži na kachních prsou několikrát nařízneme. Osolíme. Smažíme na pánvi vhodné do trouby 8 minut po straně z kůží a 2 minuty z druhé strany. Poté přidáme med a prsíčka ve šťávě pořádně obalíme. Pečeme 8-15 minut (podle velikosti prsíček). Dva řapíky celeru oloupeme a nakrájíme na plátky. Smícháme s ořechy a salátem. Kefír, čerstvý sýr, sůl, pepř, řeřichu, olej a pár kapek tabasca rozmixujeme na jemno. Salát rozdělíme na talíře, na to položíme na plátky nakrájená kachní prsíčka a přelijeme dresinkem. Podáváme s krutonky.