Staňte se našimi fanoušky na:

Salát kimči od Li

Autor receptu: břich (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pekingské zelí, česnek, cibuli jemně nakrájíme a promícháme se solí, octem, ostřejšími papričkami. Napěchujeme do hliněného hrnce a necháme 3 dny uležet v chladnu. Před podáváním pokapeme olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |9. srpna 2013
dělám ho, je jen pro otrlé s plechovou hubou)))), horší je když potom odchází z těla ven)))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!