Staňte se našimi fanoušky na:

Salát niçoise

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelené fazolky dejte na minutu do vroucí vody a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Vejce uvařte natvrdo, nechte lehce zchladnout a pak je oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Ve velké míse smíchejte brambory, fazolky, baby špenát, rajčata, tuňáka, ančovičky a olivy. Olivový olej smíchejte s octem a zálivkou přelijte salát. Opět promíchejte a podle chuti dosolte. Podávejte s vajíčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lukas.piskor |31. řijna 2013
Hned ho vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!