Staňte se našimi fanoušky na:

Salát Nicoise.

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vejce uvaříme na tvrdo a nakrájíme na měsíčky Fazolky zbavíme stopky a vložíme do vařící osolené vody. Povaříme asi 5 minut a pak propláchneme studenou vodou. Rajčata rozkrájíme na měsíčky a petrželku posekáme Brambory, rajčata, olivy, tuňáka, vejce, fazolky a petrželku vložíme do mísy, promícháme, zalijeme olivovým olejem a citronovou šťávou a dle chuti přidáme sůl a pepř.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!