Maso nakrájíme na tenké proužky, osolíme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo, maso v něm za stálého míchání prudce dozlatova opečeme, vyjmeme je a necháme vychladnout. Salát propláchneme, necháme okapat a rozebereme na jednotlivé listy. Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Karotku očistíme a škrabkou na brambory z ní nastrouháme tenké hobliny. Žampiony necháme okapat, 4 nakrájíme na plátky a odložíme na ozdobení. Hořčici zředíme dvěma lžícemi vody, přidáme olej, pepř, špetku soli a vidličkou rozšleháme. Pak maso, zeleninu i žampiony lehce promícháme, zalijeme hořčičnou zálivkou, posypeme červeným pepřem a slunečnicovými semínky a ozdobíme zelenými natěmi a plátky žampionů.