Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s rajčaty a tuňákem podle naší babičky

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Chleba ponoříme do vody, po cca půlhodině ho vyždímáme a nadrobíme do mísy; přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, bazalku, tuňáka – je-li v oleji nalijeme i s olejem, ve vl. šťávě slijeme a přidáme půl deci olivového oleje; dochutíme a necháme odležet asi tak půl hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!