Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s tuňákem a vejcem

Autor receptu: Hoban (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce uvařte natvrdo, nechejte vychladnout, odstraňte skořápky a vejce nakrájejte na čtvrtky. Tuňáka sceďte, olivy nakrájejte na kroužky. Salad Dressing Italský rozmíchejte se 3 polévkovými lžicemi vody a 3 polévkovými lžicemi oleje. Přidejte nadrobno nakrájenou bazalku. Římský salát natrhejte na menší části do salátové mísy a zalijte dříve připraveným dresingem. Na salát na závěr rovnoměrně rozložte scezeného tuňáka a nakrájená vejce. Vše pak posypejte nakrájenými olivami a ozdobte lístky bazalky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |7. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!