Listové těsto vyválíme na plát silný 1/2cm a formičkou vykrájíme králíčky (pokud nemáme formičku uděláme si z papíru šablonu a podle ní vykrájíme jednotlivá zvířátka). Přendáme je na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme strouhaným sýrem. králíčky upečeme na 180°C dozlatova. Oloupaná vajíčka nakrájíme na plátky, saláty omyjeme a osušíme. Lollo biondo natrháme na tenké proužky, ředkvičky nakrájíme na kolečka a fenykl na plátky. Nať fenyklu si schováme na ozdobu. Saláty, ředkvičky, fenykl a ořechy smícháme v míse s dresinkem vyšlehaným z olivového oleje a citronové šťávy, osoleným a opepřeným. Sklenice nebo misky naplníme salátem, ozdobíme vejci, fenyklovou natí a sýrovým králíčkem.