Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z červené cibule a fety

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sýr feta nakrájíme na kostičky a obalíme v drceném pepři. Rybí filé vložíme do vroucí, mírně osolené vody, uvaříme a necháme vychladnout. Filé nesmíme vařit příliš dlouho, aby se maso úplně nerozpadlo. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na osminky,žlutou papriku nakrájíme na kostičky, uvařené filé rozebereme na menší kousky a necháme vychladit. Na talíře rozložíme salátové listy a rozdělíme na ně připravený salát, vše pokapeme čerstvě vymačkanou limetkovou šťávou a panenským olivovým olejem. Ozdobíme snítkou bazalky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |14. května 2013
určitě výborné, salát s uvařeným filé neznám, díky za inspiraci Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!