Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z červené řepy s fetou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řepy pečeme asi 60-80 minut zabalené do alobalu s lžící oleje. Měkkou řepu necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky či větší měsíčky. Na omyté a okapané listy špenátu položíme dílky červené řepy a posypeme rozdrobenou fetou. Zbytek oleje, vinný ocet, sůl a pepř prošleháme a touto zálivkou dochutíme salát. TIP: Uvařenou řepu raději loupeme v gumových rukavicích - hodně barví. Použít můžeme i předvařenou vakuovanou řepu a místo fety můžeme zkusit kozí sýr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |17. června 2013
bezva receptík Odpovědět
PetulkaH |16. června 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!