Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z čínského zelí s ovocem

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí, oloupaná a jader zbavená jablka a pomeranče nakrájíme na proužky, vložíme do hlubší misky se zálivkou, ktrou jsme připravili ze žervé, šlehačky, citrónové šťávy a kůry, soli, bílého pepře a kari. Zlehka zamícháme a necháme dobře vychladit . Salát je vhodný k drůbežímu masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!