Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z fazolových lusků s křenem

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Fazolovým luskům odřežeme špičky, stáhneme vlákna a lusky šikmo překrájíme na menší kousky. Uvaříme ve slané vodě. Uvařené lusky scedíme a necháme vychladnout. Ochutíme octem, olejem a pepřem. Přendáme na mísu a posypeme jemně nastrouhaným křenem. Salát obložíme natvrdo vařenými vejci a posypeme sekanou zelenou petrželí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!