Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z kysaného zelí - jednoduchý

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze zelí vymačkáme šťávu a překrájíme je na drobné kousky. Smícháme s kostičkami cibule. Šťávu ochutnáme. Není-li přespříliš kyselá, dochutíme ji pouze cukrem, solí a olejem. Velmi ostrou poředíme trochou vody, tak aby byla její výsledná chuť příjemně sladkokyselá. Zálivku vmícháme do zelí a necháme alespoň hodinu proležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!