Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z kysaného zelí s vejci

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vymačkané a překrájené zelí promícháme opatrně s plátky vařených vajec a plátky rajčat. Olej smícháme s jogurtem a přidáme do scezené šťávy ze zelí, přislazené podle potřeby. Směs vlijeme na salát a necháme uležet. Před podáváním zdobíme hrstí sekané zelené natě. Můžeme použít kopr, petržel, pažitku, ale také mladou cibulovou nať nebo kerblík.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!