Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z kysaného zelí

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
46× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kysané zelí (neproplachujeme) asi 20 minut podusíme v troše vody. Slaninu pokrájenou na kostičky osmahnem na sádle i s polovinou na drobno nakrájené cibule. Smícháme se zelím, přidáme zbylou cibuli, přilijeme trocho láku se zelí, lehce osladíme, osolíme a opepříme. Pepřem nemusíte šetřit. Podává se vlažný. Výborný k pečenému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucikpucik |13. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
planeta |11. května 2013
dělávám stejně, mohu všem doporučit, móóc dobré Odpovědět
nikita066 |3. května 2013
zelí mám v lednici, vyzkoušíme Odpovědět
Dandik60 |3. května 2013
zkusím Odpovědět
Victor |27. dubna 2013
Dost dobrej! Odpovědět
Anna1960 |31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
zdenkai |31. března 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
kote19 |28. února 2013
dobré :) Odpovědět
jola |23. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |7. ledna 2013
Místo sádla dávám olej a nedávám anglickou, ale určitě je to příjemné spestření:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!