Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z pečené zeleniny s vinegretem z vinného octa

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Smícháme všechny složky na vinegret až na řepkový olej - ten přiléváme za stálého šlehání do směsi. Osolíme, opepříme. 2) Papriku oloupeme a nakrájíme na větší kusy. Cuketu nakrájíme na kolečka, žampiony dle velikosti na půlky či čtvrtky, česnek na plátky. 3) Na pánvi rozehřejeme olej a každý druh zeleniny restujeme zvlášť - v míse ho smícháme dohromady, posypeme nasekanou petrželkou a zalijeme vinegretem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!