Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z vajec s majonézou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze dvou vajec uděláme majonézu, do které přidáme rozkrájené okurky, cibuli , ochutíme solí, hořčicí, octem a citrónovou šťávou. Šest vajec uvaříme natvrdo, oloupáme, nakrájíme na plátky nebo čtvrtky, dáme do mlsky a promícháme s majonézou. Je to velmi sytý pokrm; podáváme s chlebem nebo můžeme k vajíčkům rozkrájet na plátky vařené brambory a jíst jako samostatné jídlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!