Staňte se našimi fanoušky na:

Saláty s kysaným zelím

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jednoduchý 300g kysaného zelí, 150g syrového celeru, 40g cibule, citronová šťáva, 70g majonézy Do překrájeného kysaného zelí přidáme nastrouhaný celer a drobně nakrájenou cibuli. Promícháme s citronovou šťávou a podle chuti připravenou majonézou. Alsaský 600g kysaného zelí, 2 vařené brambory, 150g uzeného masa, 200g špekáčkového točeného salámu, 1/2 šálku majonézy, smetany a salátové zálivky (olej, mletý pepř, sůl, 4 lžíce octa, 2 lžíce bílého vína, petrželka) Nakrájíme brambory, uzeninu a v misce promícháme se *salátovou zálivkou. Pak přidáme okapané zelí (předem spařené vařící vodou), osolíme a opepříme. Zalijeme majonézou smíchanou se smetanou a zamícháme. Povrch salátu poklademe nakrájeným opečeným uzeným masem. *Salátovou zálivku dáme do skleničky, uzavřeme víčkem a pořádně protřepeme, aby se všechny suroviny spojily.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |3. ledna 2016
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!