Staňte se našimi fanoušky na:

Salsa enchilada - omáčka na enčilády

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Papriky oloupeme, pokrájíme na drobné kousky a vmícháme do oleje s česnekem. Přidáme protlak a koření a společně podusíme, až papriky úplně změknou. Omáčku necháme prochladnout a potom ji rozmixujeme na hladký krém, do kterého namáčíme enčilády, ale klidně třeba obyčejnou housku. Dá se samozřejmě použít i na přelití masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!