Staňte se našimi fanoušky na:

Šalvějové máslo

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z listů otrháme řapíky a nadrobno nasekáme. Pak utřeme vidličkou rovnoměrně s máslem. Vytvarujeme váleček a dáme do chladničky. Na první použití je máslo vhodné 24 hodin po zpracování. Je výborné do uvařených těstovin.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
dobré Odpovědět
kockaviky |1. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!