Na velký mělký plech položíme papír na pečení a důkladně ho vymažeme tukem (Herou) a vysypeme hrubou moukou. V míse ušleháme 6 žloutků, 6 lžic moučkového cukru 3 lžíce kakaa. Z 6 bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme ke směsi v míse. Hmotu rozetřeme na na plech s papírem a dáme do trouby horké na maximum. Pečeme přesně 8 minut! Po osmi minutách okamžitě vyndáme a sundáme papír s piškotem z plechu. Necháme mírně zchladnout a pak vyklopíme na vál posypaný moučkovým cukrem a papír odstraníme. Po vychladnutí roládu natřeme nejdříve světlou, vzápětí tmavou náplní a svineme. Náplň: Z 200 ml mléka, 1 žloutku a 3 lžic mouky uvaříme kaši. Do vychladlé kaše přidáme povolené celé máslo a utřeme. Náplň rozdělíme na dvě části. Do jedné přidáme 2 lžíce moučkového cukru a 1/2 vanilkového cukru, a do druhé přidáme kakao, 5 lžic moučkového cukru a 1/2 vanilkového cukru.