Staňte se našimi fanoušky na:

San Francisco Cioppino

Autor receptu: exczech (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cioppino recept Doba zapotrebi k uvareni 1 hodinu a 30 minut 6 porci Cioppino ingredience: Olivovy olej ¼ cup ( 2 tekute unce = 75 ml) Maslo ¼ cup ( asi 2 unce = 60 g) Na kosticky cibule 1 cela cibule Vetsi rajcata 4 nasekat na kousky Cesnek 4 strouzky nasekat na jemno Stonek celeru 1 nasekat na male kousky Fenykl 2 stonky nasekat na male kousky Rybi vyvar (stock) 2 cups (16 unci = 500 ml) koupeny. Suche bile vino( nemusi byt) 2 cups = 500 ml Stava z 1 citronu Wostershire 1 cajova lzicka Bay leaf 1 Susena bazalka 1 cajova lzicka Suche oregano 1 cajova lzicka Cervene pepper flakes ½ tsp Sul na dochuceni podle potreby Dungeness crab, rozlaman a ocisten (muze byt i jiny pokud nejni k dostani) 2 filety (800 gramu pokrajene na male kousky 20 vetsich krevet 10-12 mussels Na ozdobu : ½ svazku nasekane Italske petrzelky Cioppino Recept metoda. 1. rozpustit maslo s olejem a dodat celer a cibuli. Dusit az to zmekne 2. Dodat ostatni ingredience mimo vsech mosrskych plodu a zvola varit asi 40-50 minut az to nabude koncistency sauce. 3. Nyni muzeme dodat crab, krevety a filety a nechat povarit 5 minut. 4. Dodat mussels a priklopit poklickou a pockat az se musle otevrou. 5. Sundat hrnec z ohne. Ozdobit z nasekanou petrzelkou a naservirovat do vetsich a hlubokych taliru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!