Staňte se našimi fanoušky na:

Sandokanovy oči

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
50× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. náplň: 12,5 dkg 100% tuku, 5 lžic kokosu, 5 lžic cukru moučky, 4 lžíce sušeného mléka. 2. náplň: 10 dkg mletých ořechů, 5 dkg másla, 5 dkg cukru moučky, trochu rumu. 3. náplň: 12,5 dkg 100% tuku, 5dkg kakaa, 5 lžic cukru moučky, 4 lžíce pudink. prášku. 4. Čokoláda: 1 ks čokoláda na vaření, 10 dkg 100% tuku. Čokoládu,1. a 3. náplň mícháme ve vodní lázni; 2. náplň utřeme na kaši. Postup: dává se do umělých kartonů na vejce, ale můžou se použít i papírové košíčky Na dno dáme 1 lentilku a postupně dáváme náplně 1-2-3-půlku ořechu a zalijeme čokoládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

uuu|12. května 2013
zajímavé Odpovědět
bartovce|10. května 2013
zajímavé Odpovědět
adriana.kohutova|8. května 2013
jéé, vzpomínka na dětství, škoda, že je to tak složité Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!