Staňte se našimi fanoušky na:

Šárčina jablecna povidla

Autor receptu: sarka.novotna.355 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme, vyjadřincujeme a nakrájíme nadrobno. Jablka dáme do hrnce podlijeme vodou a na mírnem ohni dusíme pod pokličkou do měkka. Po vařena jablka rozmixujeme na pyré. Pyré přelijeme zpět do hrnce přidáme cukr a ocet a za stálého michani povaříme na mírnem ohni 30 minut. Ještě teplá povidla přelijeme do horkých sklenic na vrchu můžeme polit rumem a pevně zavickujeme a otočíme sklenice dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.novotna.355 |25. listopadu 2014
Uz se těším až si znich upeču buchty :) Odpovědět
Daria|11. ledna 2015
To jsou ale strašně nekvalitní fotky. :-( Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!