Staňte se našimi fanoušky na:

Sardelová omáčka na králíka

Autor receptu: 10-000 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sardelovou pastu utřeme s máslem natvrdo uvařenými žloutky,zředíme za stálého prošlehávání vínem a směs do vypečené šťávy z králíka.Povaříme na velmi mírném ohni,přidáme smetanu,ochutíme citronovou šťávou,oříškem,dosolíme a ještě chvíli povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!