Staňte se našimi fanoušky na:

Sardelová omáčka ze sardelové pasty

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Olej rozpálíme, vhodíme velmijemně nakrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem z kostky, rozšleháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Vaříme za občasného promíchání půl hodiny. Před koncem varu přimícháme sardelovou pastu, dochutíme pepřem a zjemníme máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |27. března 2013
Jaká by k tomu byla vhodná příloha? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!