Staňte se našimi fanoušky na:

Sarseillský cibulový salát

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou a očištěnou cibuli nakrájíme na velmi tenká kolečka, pak ji zalijeme hodně studenou vodou a osolíme (můžeme přidat několik kostek ledu). Po 30 minutách cibuli scedíme pomocí cedníku a osušíme papírovým ubrouskem. Vložíme do salátové mísy, kterou jsme opláchli studenou vodou. Polijeme olivovým olejem rozmíchaným s octem a na cibuli uložíme řezy anchois a olivy. ? - Ve Francii se do zálivky přidává ještě mandlový cukr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |13. prosince 2014
tohle mě fakt zaujalo, hned vyzkouším Odpovědět
Georgina |8. listopadu 2014
Vyzkouším, zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!