Staňte se našimi fanoušky na:

Saské řízky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jakékoliv řízky,vepřové,krůtí,kuřecí telecí,naklepeme,osolíme je a z obou stran důkladně potřeme kašičkou z nastrouhané cibule.Obalíme nejdříve ve strouhance,potom v rozšlehaném vejci a nepříliš prudce propečeme na rozpáleném oleji. Příloha,brambory,zeleninový salát,lze použít i rybu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |11. července 2013
Jinak řečeno-řízky naruby:-) Jsou skvělé a ta cibule je hodně zajímavá:-) Odpovědět
pavlinf |10. července 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!