Předehřejeme troubu na 190°C (horkovzdušnou na 170 stupňů). 1) Těsto: V míse nebo robotu utřeme 65g změklého másla se 40 g cukru. Přidáme 100 ml mléka a 1 vejce (je lepší si suroviny vytáhnout předem z lednice, aby měly pokojovou teplotu. Pak se Vám to nesrazí jako mě). Do 200 g hladké mouky zamícháme 1/2 balíčku prášku do pečiva a postupně přimícháme do máslové hmoty. Těsto rozetřeme do dortové formy průměru 25 cm, kterou předtím vymažeme máslem a vysypeme hr. moukou. (Roztírání se mi dařilo mnohem líp, když jsem si prsty navlhčila vodou a roztáhla těsto do formy rukou. Šlo to parádně). 2) Náplň: 50g másla, 1 vejce, 100 g cukru a 500 g tvarohu spolu utřeme a přidáme polovinu lehce vychladlého pudinku, který uvaříme podle návodu, tj. 1 balíček prášku v 500 ml mléka. Promícháme a náplň rozprostřeme na těsto. 3) Vršek (schecke) 100 g másla, 3 žloutky a 70g cukru utřeme do pěny. Smícháme se zbylým pudinkem. Z bílků (3ks) ušleháme sníh a zlehka ho vmícháme do krému. Špachtlí přesuneme do formy a uhladíme povrch. 4) Pečeme nejméně hodinu (já tentokrát asi 1,5h) ve spodní části trouby. Aby nám bílkový povrch nezhnědl, po 10min. pečení koláč přikryjeme alobalem a pečeme celou dobu zakrytý. Můžeme sundat před koncem pečení, aby koláč zezlátl, mě teda zezlátl i pod alobalem. Pořád raději kontrolujte! Nevím, jaký má být originál, mě zůstal ten žloutkový vršek trošičku tekutý, ale nevadilo to. Bylo to mňam a druhý den už v ledničce ztuhnul. Je to fakt dobrota. Doporučuji!