Staňte se našimi fanoušky na:

Šašlik po gruzínsku

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí, vepřové nebo skopové maso nakrájejte na kostičky po 30-40 g. Cibuli nakrájejte na kolečka. Zelenou petrželku a kopr jemně posekejte. Promíchejte maso s kuličkami pepře, sekanými bylinkami a marinádou z citronové šťávy s koňakem, proložte kolečky cibule. Nechte v chladnu marinovat 4-6 hodin. Maso napichujte střídavě s cibulí, půlkami rajčat, kolečky cukety na šampury (na plochá dlouhá jehla). Pečte na roštu na dřevěném uhlí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |23. ledna 2015
ukládám Odpovědět
Alpenrose |12. června 2014
***** Odpovědět
petr.helman.5|15. března 2015
Počkejte v létě.Zkusíme a pošmákneme si Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!