Staňte se našimi fanoušky na:

Satay z lososa

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • koriandr (čerstvý)
  • paprička jalapeňos

Pracovní postup:

OMÁČKA - 1 svatek pažitky, 200ml zakysané smetany, 2 lžíce olivového oleje Opláchnutou pažitku posekat najemno a nasypat do zakysané smetany, přidat olej a dochutit solí a pepřem, promíchat. SALSA - 1 ananas, 2 limetky, 1 paprička jalapeňos, čerstvý koriandr, 2 lahůdkové cibulky, 2 lžíce olivového oleje Ananas očistit a nakrájet na malé kostičky. Papričku, koriandr a cibulky nasekat najemno a přidat k anasu. Dochutit limetkovou šťávou, olivovým olejem, solí a pepřem. Promíchat a dát do chladničky. LOSOS - 600g lososa, sůl, mletý černý pepř, olivový olej Očištěného lososa nakrájet na proužky silní asi 1,5 cm. Jednotlivé plátky napíchnout na špejle. Osolit, opepřit a pokapat olivovým olejem. Rozehřát grilovací pánev a lososa po obou stranách dozlatova opéct. Podávat s pažitkovou omáčkou a salsou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |28. prosince 2013
musí to být skvělé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!