Staňte se našimi fanoušky na:

Šavlový tanec

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Feferonky naříznem, vydlabem jadýrka a naplníme rozinkami. Z octu, medu a vody připravíme lák. Vše ve stejném poměru. Takže od každého např. 0,5 L. U ničeho neuvádím množství protože se to nedá přesně určit. Feferonky nacpem do skleniček zalijem lákem zavřem a sterilujem 20 min. při 85°. Výborně se hodí ke grilovaným masům. POZOR při vydlabávání feferon použijte rukavice ze silnější gumy já to poprvé dělal v chirurgických a týden jsem měl prsty v jednom ohni.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |11. května 2013
zatím jsme zavařovali jen papriky, stojí za vyzkoušení Odpovědět
zuzi |18. února 2013
vypadá to na velkou dobrotu Odpovědět
jana.remkova.7 |11. února 2013
Paráda!!! Odpovědět
dajul |11. února 2013
ukládám na vyzkoušení, dobrá chuťovka Odpovědět
david.kruml.1 |7. února 2013
katy9 chuť je ostro sladká lehounce nakyslá. nemám k čemu to přirovnat to člověk musí ochutnat. Je to sice pracné ale stojí to za to. Odpovědět
pavlinf |7. února 2013
zajímavé Odpovědět
liza |7. února 2013
to bude dobrá chuťovka Odpovědět
katy9 |7. února 2013
Zajímavý nálev...Davide a jakou to má chuť, sladkokyselou, vůbec si to nedovedu představit...no prubnu v létě. Odpovědět
trnecek |6. února 2013
pěkný recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!