Staňte se našimi fanoušky na:

Segedín dle tchýně

Autor receptu: candlemania (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci necháme na másle zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené maso, kmín.Maso necháme zatáhnout, osolíme, popepříme, přidámě červenou mletou papriku, chvilku ještě osmahneme, pak přidáme cca 5 dcl vody a hrnec zavřeme. Oheň zeslabíme, abychom nemuseli zvedat pokličku a necháme maso probublávat asi 20 minut. Během vaření masa si do druhého hrnce dáme nakládané zelí, přidáme asi 3 dcl vody a dáme vařit. Vaříme do změknutí na skus. Do uvařeného zelí přidáme maso a všechnu šťávu kterou pustilo. Opět přivedeme k varu. Přidáme smetanu rozmíchanou s hladkou moukou na zahuštění a necháme ještě aspoň 10 Dochutíme solí, pepřem a gulášovým kořením. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |25. řijna 2013
ukládám - dala bych si! Odpovědět
Michele |11. srpna 2013
dobrota Odpovědět
kote19 |26. června 2013
hezké :) Odpovědět
MarkyzaM |19. června 2013
hmmm udelám Odpovědět
sussan |8. června 2013
Hmmm, tak to můžu. :) Ukládám. :) Odpovědět
teginkalb |5. června 2013
hezké foto :) Odpovědět
candlemania |31. května 2013
děkují :-) Odpovědět
AdyDari |30. května 2013
lákavé, ukládám! :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!