Staňte se našimi fanoušky na:

Segedínské vepřové kotlety

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso z kotlet asi do poloviny odřízneme od kosti, po obvodu nařízneme, lehce! naklepeme a na rozehřátém sádle po obou stranách zprudka opečeme. Opečené odložíme na nahřátý talíř. Na zbylém tuku osmáhneme nadrobno nakrájenou cibulku, vmícháme mlet.papriku a lehce osmáhneme. Přidáme kotlety, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme. K poloměkkým kotletám přidáme česnek utřený se solí, drcený kmín, nakrájené zelí a dodusíme.Nakonec zalijeme kysanou smetanou v které jsme rozkvedlali mouku, dosolíme a ještě povaříme. Podáváme s knedlíkem, nebo vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |23. června 2013
Už sa na ne teším!!! Odpovědět
Bagorz |25. února 2013
Super!Pochutnáš si,jenom je moc nenaklepávej-jsou pak suché-a dej vědět jak se povedly:-) (lze použít i krkovici) Odpovědět
aťka |25. února 2013
tak kotletky jsou v mrazáku- kysané zelíčko je také - tak tuhle dobrotku udělám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!