Staňte se našimi fanoušky na:

Segedínský guláš z bůčku

Autor receptu: A+ (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umytý a osušený vepřový bůček pokrájíme na malé kousky,opečeme na rozpáleném tuku,přidáme sůl a udusíme na zpěněné cibulce s paprikou poloměkka.Potom přidáme pokrájené kyselé zelí,zalijeme do 3/4 vařící vodou a ještě asi 15 minut dusíme.Guláš zahustíme zátřepkou z hladké mouky,mléka a smetany a dovaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!