Staňte se našimi fanoušky na:

Segedínský guláš z masáků

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nasekanou cibuli zesklovatíme na oleji,přidáme nakrájené houby,které lehce posolíme a necháme 10 minut podusit.Pak přidáme papriku,kyselé zelí a dusíme dalších 15minut.Guláš zahustíme hladkou moukou,krátce povaříme,odstavíme z ohně a vmícháme kyselou smatanu.V případě potřeby dochutíme octem,cukrem,pepřem a solí,ale už nevaříme.Podáváme s kmedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |16. května 2015
zajímavý recept! Odpovědět
honzíček |25. května 2013
mnam Odpovědět
lucikpucik |17. května 2013
ukládam Odpovědět
darina.studenkova.5 |17. května 2013
dělám, ale bez zelí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!