Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná z tofu sekaniny

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Výrobek tofu sekanina by se mohl rovnou servírovat jako sekaná, jen ho opatrně rozkrájet, aby se nerozpadl. Pokud ho ovšem použijeme do následujícího receptu, získáme výbornou nadýchanou šťavnatou vegetariánskou sekanou. Ve velké míse namočíme pečivo v přebytku vody. Po několika minutách vodu slejeme, pečivo trochu vymáčkneme a přidáme k němu Tofu sekaninu, nakrájenou cibuli, utřený česnek, nasekané bylinky a všechny ostatní přísady. Dosolíme, popř. opepříme a směs dáme do olejem vymazané formy na pečení. Na povrchu směs uhladíme a pečeme 20-30 minut na 200°C. Tip: Pokud chceme dát sekané “masovější” vzhled, pečivo můžeme namočit ve šťávě z červené řepy a trošku řepy nejemno nasekat i do směsi. Sekaná získá lákavější barvu. Pozor ale na změnu chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
neznám Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!