Výrobek tofu sekanina by se mohl rovnou servírovat jako sekaná, jen ho opatrně rozkrájet, aby se nerozpadl. Pokud ho ovšem použijeme do následujícího receptu, získáme výbornou nadýchanou šťavnatou vegetariánskou sekanou. Ve velké míse namočíme pečivo v přebytku vody. Po několika minutách vodu slejeme, pečivo trochu vymáčkneme a přidáme k němu Tofu sekaninu, nakrájenou cibuli, utřený česnek, nasekané bylinky a všechny ostatní přísady. Dosolíme, popř. opepříme a směs dáme do olejem vymazané formy na pečení. Na povrchu směs uhladíme a pečeme 20-30 minut na 200°C. Tip: Pokud chceme dát sekané “masovější” vzhled, pečivo můžeme namočit ve šťávě z červené řepy a trošku řepy nejemno nasekat i do směsi. Sekaná získá lákavější barvu. Pozor ale na změnu chuti.