Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná z vařeného hovězího nebo ze zbytků zvěřiny

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Je-li zvěřina kořeněná, nemusíme už sekanou kořenit. Přidáme i omáčku ze zvěřiny. Všechno maso umeleme a zamícháme do něho kostičky slaniny. Pak připravujeme stejně jako každou jinou sekanou. Hovězí maso můžeme ovařit na polévku a teprve ovařené dát do sekané.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
udělám Odpovědět
olma |15. června 2013
1*** Odpovědět
JitkaS. |24. května 2013
uloženo Odpovědět
zuzi |23. května 2013
vypadá to dobře Odpovědět
katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
zajímavé Odpovědět
slava |18. března 2013
dobrý tip Odpovědět
Jan |8. března 2013
Děvčata, nejde o překlep, to je moucha. Důležitý je výsledný efekt : sekaná je výborná ! Šuldesko, díky. Odpovědět
Šuldeska |8. března 2013
Pro lizu: díky moc za radu. Ujela mi ruka jak píšu všemi deseti. Hezký den Odpovědět
liza |7. března 2013
dobrý nápad... napiš na kontakty, mi taky jeden recept tak upravovali Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!