Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná z vařeného hovězího nebo ze zbytků zvěřiny

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Je-li zvěřina kořeněná, nemusíme už sekanou kořenit. Přidáme i omáčku ze zvěřiny. Všechno maso umeleme a zamícháme do něho kostičky slaniny. Pak připravujeme stejně jako každou jinou sekanou. Hovězí maso můžeme ovařit na polévku a teprve ovařené dát do sekané.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |7. března 2013
Omlouvám se za překlep v názvu receptu, bohužel, nejde to opravit ani způsobem "upravit recept". Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!